17 C
Athens

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Παραμένουν νοσηλευόμενοι τρεις Έλληνες, εξιτήριο για τη μητέρα του 29χρονου Μιχάλη

Εξιτήριο έλαβε χθες από το Νοσοκομείο «Κοργιαλένειο -Μπενάκειο» ΕΕΣ, η μητέρα του άτυχου 29χρονου που έχασε τη ζωή του έπειτα από την οργανωμένη επίθεση οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στη Ν. Φιλαδέλφεια. Υπεβλήθη σε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο που ολοκλήρωσε χωρίς ευρήματα, αναφέρει ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Επίσης, εξιτήριο έλαβε σήμερα και ο αλλοδαπός υπήκοος (Κροάτης), (37 ετών), που νοσηλευόταν στην Α’ Χειρουργική Κλινική, μετά την ολοκλήρωση του απεικονιστικού και εργαστηριακού ελέγχου.

Στο νοσοκομείο συνεχίζουν να νοσηλεύονται τρεις Έλληνες.

Ειδικότερα:

– Ημεδαπός υπήκοος (48 ετών) νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

– Ημεδαπός υπήκοος (47 ετών) νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

– Ημεδαπός υπήκοος (26 ετών) νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς