21.7 C
Athens

Παρελθόν από τον ΟΦΗ οι Ντουρμισάι και Γκρόνινγκ

Επίσημα παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελούν ο Φιορίν Ντουρμισάι και ο Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ. Ο Αλβανός και ο Δανός επιθετικός δεν υπολογίζονταν από τους Κρητικούς και οι δύο πλευρές προχώρησαν στη λύση της συνεργασίας τους.

Ο ΟΦΗ απέκτησε το 2021 τον Ντουρμισάι, ο οποίος με τη φανέλα της ομάδας αγωνίστηκε συνολικά 37 παιχνίδια μετρώντας 4 γκολ και 2 ασίστ. Ο 26χρονος δεν υπολογιζόταν ήδη από τον περασμένο Γενάρη, όταν και δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ο Γκρόνινγκ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον ΟΦΗ και μέτρησε 8 συμμετοχές με ένα γκολ.

Η ανακοίνωση για Ντουρμισάι: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Fjorin Durmishaj.

Ο 26χρονος επιθετικός ήρθε στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2021 και στο διάστημα παραμονής του στην ομάδα μας μέτρησε συνολικά 37 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ το προηγούμενο εξάμηνο αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Fjorin, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!».

Η ανακοίνωση για Γκρόνινγκ: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Sebastian Grønning.

O 26χρονος Δανός επιθετικός ήρθε στον ΟΦΗ τον περασμένο Ιανουάριο και στο διάστημα παραμονής του στην ομάδα μας είχε 8 συμμετοχές και 1 γκολ.

Sebastian, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς