20.8 C
Athens

Φουντώνει o ανταγωνισμός στα κανάλια: Κόλπο γκρόσο του Alpha με Ρέμο

Επίσημα στο κανάλι της Κάντζας με δική του εκπομπή • Πότε ξεκινάει, με ποιον παρουσιαστή θα τεθεί «αντίπαλος»

Η φήμη της μετακίνησης του Αντώνη Ρέμου από ΑΝΤ1 στον Alpha είχε κυκλοφορήσει ήδη από τις αρχές Ιουνίου, παρόλο που ο ίδιος ο καλλιτέχνης τόνιζε ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση.

Από την άλλη, το κανάλι της Κάντζας δεν έχει στον προγραμματισμό του μουσικά σόου ή έστω μουσικά ριάλιτι, όπου θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ο Αντώνης Ρέμος. Κι όμως όλο αυτό ήταν προπέτασμα καπνού, αφού ο γνωστός τραγουδιστής είναι πλέον μέλος της οικογένειας του Alpha στην προσπάθεια του σταθμού να βγει μπροστά στη μάχη της τηλεθέασης.

Oι φήμες επιβεβαιώθηκαν και επίσημα, καθώς κατά την επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος του Alpha ανακοινώθηκε και η συνεργασία του τραγουδιστή με το σταθμό από τον Ιανουάριο του 2019.

Ο Αντώνης Ρέμος θα βρεθεί απέναντι στον Σπύρο Παπαδόπουλο και στην εκπομπή «Στην Υγειά Μας», που έχει φιλοξενήσει τον ίδιο άπειρες φορές.

Η εκπομπή του γνωστού τραγουδιστή δεν θα διαφέρει ιδιαίτερα στο κόνσεπτ από εκείνη του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ, καθώς θα υπάρχουν κάθε βδομάδα καλεσμένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και ηθοποιοί και θα στήνεται ένα γλέντι με φαγητό, ποτό και χορό.

Το γεγονός αυτό φανερώνει και τις προθέσεις του Alpha να χτυπήσει φέτος πρωτιά σε όλες τις ζώνες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς