23.3 C
Athens

Τερζής: Ελπίζαμε ότι ο Άλκης θα ήταν ο τελευταίος, είμαστε ο Άρης και δεν φοβόμαστε κανέναν

Ο Τόλης Τερζής εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρώτη μάχη του Άρη απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου. Ο κόουτς των Κίτρινων τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει λόγο να φοβάται κανέναν ειδικά σε γεμάτο γήπεδο και υπογράμμισε πως ο Μοντόγια έχει έρθει σε εξαιρετική κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εμείς το έχουμε ζήσει δύο φορές με τον Τόσκο και τον Άλκη. Ελπίζαμε ότι ο Άλκης θα ήταν ο τελευταίος. Θέλουμε να εκφράσουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη, της ΑΕΚ αλλά και των φιλάθλων της. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ο τελευταίος».

Για τον αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου: «Γνωρίζουμε τον υψηλό βαθμό δυσκολίας καθώς η Ντίναμο είναι έμπειρη ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με σημαντικές διακρίσεις στη χώρα της και φυσικά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στα αποδυτήρια αντιμετωπίζουμε αυτά τα παιχνίδια ως μια μεγάλη πρόκληση.

Είμαστε ο Άρης και δεν φοβόμαστε τίποτε και κανέναν. Παίζουμε στο σπίτι μας, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ξέρουμε τι ώθηση και τι δύναμη μας δίνει ο κόσμος μας. Πρέπει όμως να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που έχουμε δώσει, να μην κάνουμε λάθη και να έχουμε καθαρό μυαλό. Σοβαρά λάθη δεν συγχωρούνται σ’ αυτό το επίπεδο. Να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε απέναντι στην Αραράτ. Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτά τα παιχνίδια για να δείξουμε ότι ο Άρης είναι εδώ. Ελπίζω αύριο να βγούμε νικητές».

Για την Ντιναμό: «Η Ντιναμό είναι πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Παίζουμε στο γήπεδο μας, ξέρουμε πως θα έχουμε 20.000 στο πλευρό μας, θέλουμε να κερδίσουμε, γι’ αυτό προετοιμαστήκαμε».

Για την έλλειψη στόπερ και την αποχώρηση Εμπακατά: «Όσον αφορά για τον Εμπακατά η διοίκηση έκανε προσπάθεια για να τον κρατήσει για τα παιχνίδια, αλλά ο ποδοσφαιριστής είχε πάρει την απόφαση του, ήταν ανένδοτος. Αν το μυαλό ενός παίκτη έχει φύγει από την ομάδα, καλύτερα να αποχωρήσει. Ο Μπράμπετς είναι ένα σημαντικό πρόβλημα, ο Οντουμπάτζο έκανε αυτό που του ζητήσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για τον Μοντόγια και την κατάστασή του: «Ο Μοντόγια έχει κάνει προετοιμασία με την Μπέτις, τα εργομετρικά του είναι τέλεια, είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό που θέλω είναι να υπάρχει συγκέντρωση στο πλάνο που ετοιμάσαμε. Αν το καταφέρουμε στον απόλυτο βαθμό, θα ήμαστε εμείς οι νικητές».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς