16.1 C
Athens

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητά τη ζωγραφιά των μικρών φίλων της ομάδας για τη θρυλική βραδιά του Βασίλη Σπανούλη

Σε… δοκιμασία βάζει τους μικρούς φίλους της ομάδας η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για τη βραδιά του θρύλου Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος θα τιμηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ολίμπια Μιλάνο.

Η βραδιά αναμένεται εντυπωσιακή και η ερυθρόλευκη ΚΑΕ θέλει να βάλει στην εξίσωση και τους μικρούς φίλους της ομάδας, ζητώντας τους να κάνουν μια ζωγραφιά του Βασίλη Σπανούλη, η οποία θα παρουσιαστεί στα social media αλλά και στις οθόνες του γηπέδου κατά τη διάρκεια της μεγάλης βραδιάς.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός δεν αφήνει έτσι τους μικρούς… καλλιτέχνες, αφού ο πρώτος νικητής θα κερδίσει τη συλλεκτική φανέλα του αγώνα που θα διεξαχθεί προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, ενώ οι υπόλοιποι έξι θα κερδίσουν μια συλλεκτική αφίσα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Έχεις κλίση στην ζωγραφική; Αν ναι, τότε σε ενώνουν πολλά με τον… ζωγράφο των παρκέ, Βασίλη Σπανούλη!

Με αφορμή τη μεγάλη βραδιά του V-Span, «The Night Of The Legend», η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί τους μικρούς της φίλους να δηλώσουν συμμετοχή στον «ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ»!

Η διαδικασία είναι η εξής:

* Οι γονείς/κηδεμόνες των μικρών καλλιτεχνών θα αποστείλουν ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (05/09) την καλύτερή τους ζωγραφιά (1 συμμετοχή ανά παιδί) στο [email protected] με τίτλο SPANOULIS ART & FAN.

* Υποχρεωτικά θα πρέπει να αναφέρονται τα παρακάτω στοιχεία: ΟΝΟΜΑ και ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ.

* Το αρχείο της φωτογραφίας με την ζωγραφιά κάθε παιδιού θα πρέπει να είναι pdf ή jpg σε υψηλή ανάλυση.

* Θα λάβετε επιβεβαίωση απάντησης, καθώς και την φόρμα που θα πρέπει να συμπληρώσετε για ηλεκτρονική συναίνεση χρήσης φωτογραφικού υλικού κατά τη διάρκεια του αγώνα 17/09 ή στα social media της ομάδας μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεκτές θα γίνουν οι συμμετοχές που θα έχουν αποσταλεί μέχρι και την Τρίτη 05/0.

Από την Πέμπτη 07/09 μέχρι την Κυριακή 10/09 οι ζωγραφιές θα αναρτηθούν στο προφίλ της ομάδας στο FACEBOOK!

Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει συλλεκτική φανέλα του αγώνα που θα διεξαχθεί προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, υπογεγραμμένη από τον Θρύλο του Θρύλου!
Οι 6 επόμενοι νικητές που θα πάρουν τα περισσότερα Like, θα κερδίσουν από μια συλλεκτική αφίσα του Βασίλη Σπανούλη !»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς