16.7 C
Athens

Κροατικά ΜΜΕ: «Έλληνας ο δολοφόνος του Μιχάλη» – Δύο Έλληνες με «βαρύ» φάκελο μεταξύ των συλληφθέντων

Σύμφωνα με τα Κροατικά Μέσα, τα δακτυλικά αποτυπώματα «δείχνουν» πως ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσούρη είναι Έλληνας - Δύο Έλληνες με ιστορικό οπαδικής βίας ανάμεσα στους συλληφθέντες

Νέα στοιχεία από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα μέσα της Κροατίας.

Σύμφωνα με το Dnevnik Nova TV, τα δακτυλικά αποτυπώματα «δείχνουν» πως ο δράστης της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη δεν ανήκε στην ομάδα των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά είναι Έλληνας.

«Οι κρατούμενοι Κροάτες οπαδοί οδηγήθηκαν για εξέταση DNA, ο δολοφόνος άφησε ίχνη στον νεκρό οπαδό και τώρα αναζητείται. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η ελληνική αστυνομία πραγματοποίησε εφόδους, συνέλαβε επτά οπαδούς στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία και έναν σε λεωφορείο με προορισμό την Αλβανία. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, η αστυνομία έχει δακτυλικά αποτυπώματα του δολοφόνου και φέρεται να είναι Έλληνας πολίτης», τόνισε στο σχετικό ρεπορτάζ ο Κροάτης δημοσιογράφος, που αναφέρθηκε και στο σενάριο αντιποίνων ενόψει του αποψινού αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ.

«Υπήρχαν πληροφορίες ότι απόψε ή αύριο αναμένονται στην Αθήνα συνολικά χίλιοι οπαδοί από τις ομάδες της Μασσαλίας, του Λιβόρνο, του Στ. Πάουλι και της Παρτιζάν, που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις με τους οπαδούς της ΑΕΚ λόγω της οπαδικής τους σχέσης».

Στο μεταξύ, πληροφορίες της Καθημερινής αναφέρουν πως ήδη σχηματίζεται δικογραφία για τους κρατούμενους, για τρία κακουργήματα, μεταξύ των οποίων η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και η ανθρωποκτονία, ενώ παραμένει άγνωστο ποιος κατάφερε τη φονική μαχαιριά στον 29χρονο Μιχάλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ανάμεσα στους συλληφθέντες υπάρχουν δύο Έλληνες με «βαρύ» φάκελο στην ΕΛ.ΑΣ, κυρίως για τη συμμετοχή τους σε επεισόδια οπαδικού χαρακτήρα και εκτιμάται ότι είναι αυτοί που συνόδευαν την ομάδα των Κροατών χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς