16.7 C
Athens

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Σβαμπ, διαθέσιμος για το ματς με τη Χάιντουκ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το πρώτο παιχνίδι με τη Χάιντουκ Σπλιτ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει και το τελευταίο πρόβλημα να λύνεται.

Ο Στέφαν Σβαμπ που έμεινε εκτός στην προπόνηση της Δευτέρας, κατάφερε σήμερα (8/8) να προπονηθεί κανονικά και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για το πρώτο ματς με τους Κροάτες.

Μοναδικός απόντας θα είναι ο Ντάγκλας Αουγκούστο, που αποβλήθηκε στο ματς με την Μπεϊτάρ.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ φτάνει στο τέλος της και η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος κορυφώνεται.

Την Τρίτη (08.08) η τακτική βρέθηκε στο προσκήνιο. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στην κυκλοφορία και την ανάπτυξη μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ έκαναν και πρακτική εφαρμογή σε οικογενειακό δίτερμα στο φινάλε.

Ο Στέφαν Σβαμπ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, με το ιατρικό δελτίο να είναι κενό.

Την Τετάρτη (09.08) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 09:30 στο γήπεδο της Τούμπας. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στις 11:30 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Κάλεντ Νάρεϊ , ενώ το απόγευμα η ομάδα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Σπλιτ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς