20.1 C
Athens

Με επιθετικό σχήμα και Ομπαμεγιάνγκ – Εντιαγέ στην αιχμή η Μαρσέιγ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν από τον Μαρθελίνο, οι δύο νεοαποκτηθέντες επιθετικοί της Μαρσέιγ, στην αυριανή (9/8) πρώτη αναμέτρηση για τον Γ` προκριματικό γύρο του Champions League, με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», ο Ισπανός προπονητής των Μασσαλών, θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα, τόσο τον Ομπαμεγιάνγκ, όσο και τον Εντιαγέ, ο οποίος στον φιλικό αγώνα με την Λεβερκούζεν (σ.σ. ήττα με 2-1 στο Βελοντρόμ), βγήκε από το γήπεδο με ενοχλήσεις στην γάμπα, αλλά όπως φαίνεται αποθεραπεύθηκε.

«Βγήκα γιατί είχα κράμπες, είχα κουραστικές ημέρες με την άφιξή μου εδώ», δήλωσε ο Εντιαγέ κατά την παρουσίασή του στα ΜΜΕ, τονίζοντας ότι είναι φίλαθλος της Μαρσέιγ από παιδί και πως είχε υποσχεθεί στον εαυτό του να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του και να παίξει στην γαλλική ομάδα.

Όσον αφορά στην κρισιμότητα των αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό, ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, σχολίασε: «Πρέπει να προκρινόμαστε κάθε σεζόν στο Champions League. Δεν είναι εύκολο να παίξουμε τους προκριματικούς γύρους, αλλά είναι αυτό που μας αξίζει. Και αυτά τα ματς, είναι συναρπαστικά».

Στο δημοσίευμα, αναφέρεται χαρακτηριστικά πώς σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Μαρθελίνο στα φιλικά προετοιμασίας, θα παρατάξει στο αρχικό σχήμα τους Ζιγκό και Μπαλέρντι, με τον Μπεμπά να είναι υποψήφιος για μία θέση, ενώ στην επίθεση θα παίξουν ο Ομπαμεγιάνγκ με τον Εντιαγέ.

Η πιθανή 11άδα της Μαρσέιγ για την αυριανή αναμέτρηση: Λόπεθ, Κλος, Ζιγκό, Μπαλέρντι ή Μπεμπά, Λόντι, Σαρ, Βερετού, Κοντογκμπιά, Ουνάχι ή Χαρίτ, Εντιαγέ, Ομπαμεγιάνγκ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς