24 C
Athens

Ανείπωτη τραγωδία στη Ν. Φιλαδέλφεια: Νεκρός νεαρός οπαδός της ΑΕΚ από την δολοφονική επιδρομή των Κροατών

Οι χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με συνοδεία αυτών του Παναθηναϊκού, ήρθαν για να σκοτώσουν στην Ελλάδα: Μαύρη ημέρα ξημέρωσε για την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, που θρηνεί ένα ακόμη θύμα στον βωμό της τυφλής οπαδικής βίας

Σοκ στην OPAP Arena, όπου ξημέρωσε μια μαύρη ημέρα ανήμερα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα πλαίσια του τρίτου προκριματικού του Champions League.

Μετά την δολοφονική επίθεση των χούλιγκανς της κροατικής ομάδας που ταξίδεψαν δίχως εισιτήρια στην Ελλάδα, ένας νεαρός οπαδός της ΑΕΚ, ηλικίας 22 ετών, έχασε τη ζωή του από επίθεση που δέχθηκε με αιχμηρό αντικείμενο.

ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Άγριο σκηνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια με «ντου» από Κροάτες οπαδούς (vid)

Άγρια και μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (που παρά την απαγόρευση μετακίνησης από την UEFA βρέθηκαν στη χώρα μας), παραμονή του αγώνα της κροατικής ομάδας με την ΑΕΚ.

Οι οπαδοί της κροατικής ομάδας ξεκίνησαν με αυτοκίνητα από την πρωτεύουσα της Κροατίας και βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες, οι οπαδοί της Ντιναμό μαζί με οπαδούς του Παναθηναϊκού συγκρούστηκαν με αυτούς της ΑΕΚ, με τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο να σοκάρουν!

 

Από τα βίαια επεισόδια τραυματίστηκαν ακόμη οκτώ άνθρωποι, ανάμεσα τους και ένας 17χρονος. Ειδικότερα, τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, νοσηλεύονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν 96 συλλήψεις και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ (τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής), όπου εξετάζονται.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς