16.1 C
Athens

Η Νότιγχαμ θα καταθέσει πρόταση για τον Κανός, σύμφωνα με το Relevo

Το ισπανικό Μέσο υποστηρίζει πως τις επόμενες ώρες η Νότιγχαμ καταθέτει προσφορά στην Μπρέντφορντ για την απόκτηση του Σέρτζι Κανός

Το τοπίο γύρω από τη μεταγραφή του Σέρτζι Κανός παραμένει… θολό αφού εδώ και 40 μέρες η Βαλένθια δεν έχει καταφέρει να τα βρει με την Μπρέντφορντ στα ποσά κι έτσι σταδιακά ο Ισπανός αρχίζει να εξετάζει κι άλλες επιλογές.

Σύμφωνα με το Relevo, η Νότιγχαμ Φόρεστ παρακολουθεί την περίπτωσή του και μάλιστα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση τις επόμενες ώρες ώστε να τον αποκτήσει με μεταγραφή από τις Μέλισσες. Ο συνειρμός που οδηγεί στην περίπτωση του Ολυμπιακού είναι… προφανής αφού ο Ισπανός άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους Ερυθρόλευκους τόσο με τις αγωνιστικές επιδόσεις όσο και με τον χαρακτήρα του.

Ο 26χρονος εξτρέμ που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ως δανεικός στον Ολυμπιακό, δεν θα συνεχίσει στην Μπρέντφορντ παρά το γεγονός πως η αγγλική ομάδα πρόσφατα ενεργοποίησε τη ρήτρα για ανανέωση του συμβολαίου του. Με τους Ερυθρόλευκους ο Κανός πέτυχε 4 τέρματα και μοίρασε 3 ασίστ σε 8 συμμετοχές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς