21.5 C
Athens

Δεν θα φορέσει τα κόκκινα γάντια ο Μπερδέσης

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού μπλόκαραν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του διεθνή πυγμάχου Τάσου Μπερδέση λόγω του πράσινου παρελθόντος του.

Στις 7 Σεπτεμβρίου, μια εβδομάδα πριν, ο Ολυμπιακός ανακοίνωνε περιχαρής τη μεταγραφή του διεθνή πυγμάχου Τάσου Μπερδέση στο τμήμα πυγμαχίας του πρωταθλητή Ελλάδας. Μάλιστα υπήρχαν και οι σχετικές δηλώσεις του Πατρινού πυγμάχου ο οποίος έλεγε μεταξύ άλλων πως «Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξαν οι παράγοντες που ήρθαν και με πλησιάσανε. Πιστεύω ότι είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους με ανθρώπους που μπορούν να φέρνουν τον κάθε αθλητή στην ομάδα. Μόνο και μόνο που θα σε κοιτάξουν και θα σου μιλήσουν. Από το μισό που θα σου πουν θα γίνει ένα. Αυτό δεν το έχω δει ποτέ εδώ στην Ελλάδα και χαίρομαι γιατί κατηγορούσα την χώρα μας για κάποια πράγματα για όλες τις ομάδες, μόνο τον Ολυμπιακό που δεν τον γνώριζα. Τώρα που τον γνωρίζω, έχω μπει στην οικογένεια και είναι πλέον η οικογένειά μου»

Το πράσινο παρελθόν του, όντας πρωταθλητής στην κατηγορία των 81 κιλών με τον Παναθηναϊκό, ήταν η αφορμή των οργανωμένων του πειραϊκού συλλόγου να μη προχωρήσει η μεταγραφή καθώς υπήρχαν έντονες αντιδράσεις.

Έτσι λοιπόν μετά από συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των οργανωμένων με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη αποφασίστηκε να μη προχωρήσει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπερδέση στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. αναφέρει:

«Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Διοίκησης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., εκπροσώπων των οργανωμένων και των υπεύθυνων του τμήματος της πυγμαχίας και αφού εισακούσθηκαν οι απόψεις όλων των πλευρών, η Διοίκηση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., αποφάσισε να μην προχωρήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του πυγμάχου, Τάσου Μπερδέση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς