22.9 C
Athens

Τσούμπερ: Να δείξουμε στην Ευρώπη το παιχνίδι που μπορεί να παίξει η ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα χαρακτήρισε όνειρο την πιθανή συμμετοχή της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League και στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Στίβεν Τσούμπερ, με τον διεθνή Ελβετό επιθετικό να υποστηρίζει πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι μια δύσκολη ομάδα και πως υπάρχει νευρικότητα για την ευρωπαϊκή φετινή πρεμιέρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόκληση να βρεθεί η ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League: «Μετά από μια δύσκολη χρονιά με την κατάκτηση του νταμπλ, όλοι θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα περνώντας στον επόμενο γύρο αρχικά. Είναι ένα όνειρο με το οποίο ανατριχιάζω να ακούσω τον ύμνο του Champions League. Πρώτα κοιτάμε το παιχνίδι αύριο και στη συνέχεια να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να δείξουμε στην Ευρώπη το παιχνίδι που μπορεί να παίξει η ΑΕΚ».

Για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το κροατικό ποδόσφαιρο: «Έχω αρκετούς φίλους. Έχω μιλήσει πολύ. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει καταπληκτική δουλειά σε υποδομή και οργάνωση. Αυτό φαίνεται και από τις πωλήσεις. Τη σεβόμαστε γιατί το αξίζει».

Για το αν θα συνεχίσει να σκοράρει: «Αν μπορούσα να δω το μέλλον θα ήταν καταπληκτικό. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Κάποιες φορές δουλεύει, κάποιες όχι, αλλά αν δεν βγαίνει ξαναπροσπαθώ. Θα δώσω τα πάντα για να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα».

Για το αν έχει τρακ ενόψει ευρωπαϊκής πρεμιέρας: «Για μένα είναι κάτι που δεν αλλάζει ποτέ. Πάντα υπάρχει νευρικότητα μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς