19.3 C
Athens

Τελειώνει του Μπρίνιτς στον Ολυμπιακό, γράφουν οι Σλοβένοι

Σύμφωνα με το Sportklub, η Μάριμπορ αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του Μπρίνιτς καθώς η μεταγραφή του Κροάτη εξτρέμ στον Ολυμπιακό έχει μπει στην τελική ευθεία

Το προχωρημένο των συζητήσεων με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Ιβάν Μπρίνιτς επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μάριμπορ στο Sportklub.

Ο Μάρκο Σούλερ ισχυρίστηκε πως οι Σλοβένοι ζητούν 2.000.000 ευρώ (ένα μέρος του ποσού σε μορφή μπόνους εφόσον επιτευχθούν συγκεκριμένοι όροι) ενώ η ιστοσελίδα υποστηρίζει πως πια η συμφωνία των Ερυθρόλευκων με τη Μάριμπορ είναι θέμα χρόνου. Το Sportklub ξεκαθαρίζει πως ήδη η Μάριμπορ αναζητά τον αντικαταστάτη του και έτσι θα προχωρήσει σε μια σπουδαία πώληση μετά από εκείνη του Ζαν Βιπότνικ στην Μπορντό.

Ο 22χρονος Κροάτης μεσοεπιθετικός ήταν θετικός εξ αρχής ώστε να φορέσει τα ερυθρόλευκα, προερχόμενος μάλιστα από καταπληκτικές εμφανίσεις. Στη σλοβενική ομάδα έχει πετύχει ήδη φέτος 2 γκολ σε 4 συμμετοχές, ενώ στο σύνολο από πέρυσι μετράει 51 ματς με απολογισμό 10 γκολ και 15 ασίστ. Ο Μπρίνιτς ξεκίνησε την καριέρα του στην Κροατία με τις Χάιντουκ και Ντουγκοπόλτζε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς