24 C
Athens

Europa League: Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Τσουκαρίτσκι, εφόσον περάσει την Γκενκ

Οι Ερυθρόλευκοι θα κληθούν να κοντραριστούν με τη σερβική Τσουκαρίτσκι στον δρόμο προς τους ομίλους του Europa League, στην περίπτωση που πρώτα αποκλείσουν την Γκενκ

Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του πρωτίστως στις δύο αναμετρήσεις με τη Γκενκ για τον τρίτο προκριματικό του Europa League, ωστόσο μέσω της σημερινής (7/8) κλήρωσης στη Σιόν γνώρισε και ποιο θα είναι το επόμενο και τελευταίο του εμπόδιο στον δρόμο προς τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα οι Ερυθρόλευκοι, εφόσον αποκλείσουν τους Βέλγους, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία.

Στο καλό σενάριο της πρόκρισης των Πειραιωτών στα playoffs της διοργάνωσης, τότε το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στον Πειραιά στις 24 Αυγούστου και η ρεβάνς στη Σερβία μια εβδομάδα αργότερα (31/8).

Η ομάδα από τη Σερβία προσέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στο σερβικό πρωτάθλημα, όπου κατέλαβε την τρίτη θέση πίσω μόνο από τον πρωταθλητή Ερυθρό Αστέρα και την Μπάτσκα Τόπολα, που είναι πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs του Champions League.

Χάρη στην περσινή της πορεία η Τσουκαρίτσκι εξασφάλισε απευθείας θέση στα playoffs του Europa League και περιμένει Ολυμπιακό ή Γκενκ από τη μεταξύ τους μονομαχία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς