22.6 C
Athens

Μια θρυλική φανέλα για έναν θρυλικό παίκτη: Αποκαλύφθηκαν οι ειδικές εμφανίσεις για τη βραδιά του Σπανούλη (pics)

Δείτε τη θρυλική κι ιστορική φανέλα για την βραδιά προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη με ιδιαίτερες λεπτομέρειες από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ

Στις 17 Σεπτεμβρίου του 2023 ο Ολυμπιακός αφιερώνει τη βραδιά στον Βασίλη Σπανούλη, τον θρυλικό του αρχηγό.

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ προετοιμάζεται ήδη για εκείνη την ιστορική και αστεράτη βραδιά προς τιμήν του Kill Bill, σε ένα ιδιαίτερο φιλικό κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Η GSA Sports σε συνεργασία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός ετοίμασαν μια υπέροχη φανέλα, αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη με έντονο ερυθρόλευκο χρώμα και χρυσές λεπτομέρειες.

Με 11 κόκκινες ρίγες όσα και τα χρόνια του Σπανούλη στον Ολυμπιακό, με χρυσές λεπτομέρειες για να αναδειχθεί το μεγαλείο του ως αθλητή και το ψευψωνυμό (V Span) γραμμένο στις λευκές ρίγες, η φανέλα που θα φορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» στις 17 Σεπτεμβρίου για μια και μόνο φορά, θα είναι αντάξια της τεράστιας καριέρας του.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν από σήμερα (07/08/23) μια από τις 2007 συλλεκτικές φανέλες που έχουν δημιουργηθεί τόσο από το Official Olympiacos BC Store όσο κι από τη GSA, κρατώντας για πάντα κάτι ξεχωριστό από τον Βασίλη όπως ξεχωριστές είναι και οι τόσες πολλές στιγμές που μας χάρισε όλα αυτά τα χρόνια, όπως αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

va fa4

va fa1

va fa

va fa2

va fa3

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς