30.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Καρδόνα σε πρώτο πλάνο για το αριστερό άκρο της άμυνας

Η περίπτωση του 24χρονου Ισπανού μπακ ξεχωρίζει στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού μπακ, μετά την αποχώρηση Ρέαμπτσιουκ

Ο Ολυμπιακός είναι αρκετά δραστήριος το τελευταίο διάστημα στο μεταγραφικό παζάρι και δείχνει έτοιμος να κλείσει σημαντικές τρύπες του ρόστερ του, ώστε να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.

Μετά την ενίσχυση στα στόπερ και τη γραμμή κρούσης με Πορόσο και Ελ Κααμπί, η ομάδα του Μαρτίνεθ εστιάζει την προσοχή της σε αριστερό μπακ και εξτρέμ.

Στα αριστερά, ο Ρέαμπτσιουκ πρόκειται να αποτελέσει κι επίσημα παρελθόν με τη μεταγραφή του στη Σπαρτάκ Μόσχας, με τον Κορδόν να προχωρά την έρευνα για τον αντικατάσταση του.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η περίπτωση του 24χρονου Ισπανού της Λας Πάλμας, Σέρχι Καρδόνα, που δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ισπανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ολυμπιακός δείχνει πρόθυμος να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή απ την Λας Πάλμας, με τον νεαρό Ισπανό να είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του, για πρώτη φορά εκτός της πατρίδας του.

Με τη φανέλα της Λας Πάλμας ο Καρδόνα έχει αγωνιστεί σε σύνολο 81 αγώνων, με απολογισμό 1 γκολ και 5 ασίστ, ενώ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ισπανικής ομάδας από τα 17 του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς