19 C
Athens

Κάραχερ: Όταν πας στο γήπεδο του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, λες «όου» μία ώρα πριν τον αγώνα

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Ολυμπιακού ο Τζέιμι Κάραχερ, που θυμάται ακόμη τα όσα έζησε όταν αγωνίστηκε με τη Λίβερπουλ κόντρα στους Ερυθρόλευκους

Με άκρως κολακευτικά λόγια μίλησε για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Ολυμπιακού ο Τζέιμι Κάραχερ.

Ο άλλοτε αρχηγός της Λίβερπουλ ρωτήθηκε σε διαδικτυακή εκπομπή για τις πιο δύσκολες έδρες που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του και ανέφερε πως μία από αυτές ήταν των Ερυθρόλευκων.

Ο Κάραχερ αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδι εκτός έδρας με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στον Ολυμπιακό, πρώτα το 2000 στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο UEFA και τέσσερα χρόνια αργότερα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το Champions League.

Αναλυτικά:

«Οι πιο επιβλητικές ατμόσφαιρες, θα έλεγα ότι μάλλον ήταν στην Τουρκία. Τουρκία ή Ελλάδα. Όταν πας στον Ολυμπιακό, σκέφτεσαι «όου» μία ώρα πριν από τον αγώνα που βγαίνεις έξω για να ελέγξεις τον αγωνιστικό χώρο. Στην Τουρκία ήταν το ίδιο, με Μπεσίκτας ή Γαλατάσαραϊ.

Δεν είναι τόσο το παιχνίδι. Πολλές έδρες μπορούν να έχουν σπουδαία ατμόσφαιρα όταν αρχίσει ο αγώνας και σκέφτεσαι έχει ζωντάνια. Εκεί όμως, μία ώρα πριν από τον αγώνα, στην προθέρμανση, σκέφτεσαι όου, εδώ μπορεί να γίνει έκρηξη, οπότε θα έλεγα αυτές οι έδρες. Αλλά το λάτρευα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς