21 C
Athens

Πονίτκα: Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, θα είναι δυνατός και χωρίς τους Σλούκα, Βεζένκοφ

Ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Ματέους Πονίτκα σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Mozzart Sport.

Ο Πολωνός που συνεχίζει την καριέρα του στην Παρτιζάν, μίλησε για τις μάχες κόντρα στους Ερυθρόλευκους ως παίκτης του Παναθηναϊκού, αναφέροντας πως «κερδίσαμε ένα παιχνίδι εναντίον τους, φυσικά δεν ήταν αρκετό».

Επιπλέον, θεωρεί πως ο Ολυμπιακός θα είναι μια δυνατή ομάδα και χωρίς τους Κώστα Σλούκα και Σάσα Βεζένκοφ και περιμένει με ενδιαφέρον τις μάχες των δύο ελληνικών ομάδων τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός ήταν μια φανταστική ομάδα. Ήταν στο δρόμο για την κατάκτηση της Euroleague. Είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες ομάδες σε όλη την Ευρώπη. Κερδίσαμε μόνο ένα παιχνίδι εναντίον τους, που φυσικά δεν ήταν αρκετό. Τώρα η ιστορία είναι διαφορετική.

Έφυγαν ο Σλούκας και ο Βεζένκοβ, φυσικά ο Ολυμπιακός θα είναι δυνατός, αλλά και ο Παναθηναϊκός άλλαξε εντελώς την ομάδα, έφερε νέους παίκτες, προπονητή. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα είναι η αντιπαλότητα την επόμενη σεζόν. Όσο για τη ζωή στην Αθήνα, ήταν τέλεια. Είναι κρίμα που δεν ήταν λίγο καλύτερα όσον αφορά το μπάσκετ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς