20.6 C
Athens

Τσιτσιπάς – Τσόριτς 2-0: Σίφουνας στο Μεξικό ο Στέφανος, προκρίθηκε με άνεση στον τελικό του Los Cabos

Ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και πήρε εύκολα την πρόκριση στον τελικό του Los Cabos, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως το Μεξικό του ταιριάζει

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (No. 5) δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς (No.15) και επικρατώντας με 2-0 σετ (6-3, 6-2) πέρασε σαν σίφουνας στον τελικό του Los Cabos.

Ο Έλληνας τενίστας μπορεί να είχε μια δύσκολη χθεσινή ημέρα και να τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Τζάρι για να περάσει στα ημιτελικά, ωστόσο σήμερα καθάρισε πιο εύκολα τη δουλειά και έκανε ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στο Los Cabos.

Πλέον απομένει ένα τελευταίο βήμα στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Άλεξ ντε Μινόρ (Νο19). Ο Τσιτσιπάς βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα, ήταν ψύχραιμος μέσα στο κορτ χωρίς να κάνει λάθη και έχοντας ως όπλο για ακόμη μια φορά το σερβίς του έφτασε σε μια εύκολη νίκη.

Το πρώτο σετ έκλεισε με τον Έλληνα τενίστα να επικρατεί με 6-3, ενώ το δεύτερο ήταν τυπική διαδικασία για να τελειώσει το παιχνίδι.

Ο Τσόριτς δεν κατάφερε να μπει ποτέ στην εξίσωση του αγώνα και να πιστέψει πως μπορεί να καταφέρει κάτι και χάνοντας το δεύτερο σετ με 6-2 αποχαιρέτησε τη διοργάνωση μετά από μια καλή πορεία μέχρι τα ημιτελικά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς