21.5 C
Athens

Σείστηκε το ΟΑΚΑ για τον θρυλικό Νίκο Γκάλη: Τα δάκρυα ενός μύθου και η φανέλα με το «4» στον ουρανό (vid)

Ο θρυλικός Νίκος Γκάλης βραβεύτηκε όπως του αρμόζει σε μια απίστευτη βραδιά στο γεμάτο ΟΑΚΑ και η φανέλα με το «4» υψώθηκε στον ουρανό του κλειστού εν μέσω καθολικής αποθέωσης και συγκίνησης

Η γαλανόλευκη φανέλα με το νούμερο «4» στο κλειστό του ΟΑΚΑ που έχει το όνομά του. Ο Νίκος Γκάλης, ο θρυλικός Νίκος Γκάλης, βίωσε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές (αν όχι τη μεγαλύτερη) μετά το τέλος της θρυλικής του καριέρας.

 

Σχεδόν 30 χρόνια μετά το τελευταίο του παιχνίδια, ο τεράστιος άνθρωπος που έγραψε ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και το έκανε να ακουστεί σε κάθε άκρη του κόσμου, σε μια συγκινητική τελετή με βραβεύσεις στο ΟΑΚΑ είδε τη φανέλα του να υψώνεται στον ουρανό εν μέσω καθολικής αποθέωσης και χειροκροτημάτων από τους 13.000 φίλους της εθνικής που βρέθηκαν την Παρασκευή (4/8), στην καρδιά του καλοκαιριού, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

 

Ο Νίκος Γκάλης δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του στις ιαχές του ονόματός του από τον κόσμο αλλά και στην αποθέωση που γνώρισε και από τους νυν διεθνείς και τα μέλη του επιτελείου της Εθνικής.

 

Ήταν από τις στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στον κόσμο που έδωσε το παρών στο ΟΑΚΑ και που οι εικόνες και τα VIDEO μιλούν περισσότερα από όσα μπορούν να πουν μερικές λέξεις…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς