17.3 C
Athens

ΑΕΚ βόλεϊ: Η 38χρονη Καλντερόν ανανέωσε για δύο χρόνια

Για δύο (1+1) ακόμα χρόνια παραμένει στην ΑΕΚ η Ροσίρ Καλντερόν που χαίρει της εμπιστοσύνης του Γιουνούς Οτσάλ και των ιθυνόντων της κιτρινόμαυρης Ερασιτεχνικής.

Η 38χρονη (1,91μ.) πολύπειρη διεθνής Κουβανή ακραία/διαγώνια συνεχίζει στην ομάδα που έκανε τη διαφορά πέρσι επιθετικά και συνέβαλε και στην κατάκτηση του παρθενικού Κυπέλλου στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ Γυναικών.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ροσίρ Καλντερόν για δύο ακόμα χρόνια! Η 38χρονη (28/12/1984) ακραία, ύψους 1.91 μ., υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα, και θα συνεχίσει να ενισχύει τη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η σπουδαία αθλήτρια μας από την Κούβα, που έχει αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο και αναμφισβήτητα αποτελεί «διαμάντι» για το ελληνικό πρωτάθλημα, θα συνεχίσει να είναι, ένα πολύ σημαντικό «κομμάτι» του παζλ του Γιουνούς Οτσάλ. Την περσινή χρονιά ήταν από τις καλύτερες παίκτριες του πρωταθλήματος, ενώ συνέβαλλε τα μέγιστα, προκειμένου η ΑΕΚ να κατακτήσει το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία του τμήματος!

Ροσίρ, καλή επιτυχία!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς