17.7 C
Athens

Έντονη δυσαρέσκεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ανάρτηση του Κώστα Κατσαφάδου με αφορμή τον τελικό του Σούπερ Καπ

Διαβάστε τον λόγο για τον οποίο η ΠΑΕ Ολυμπιακός αντιδρά έντονα μέσω Δελτίου Τύπου μετά από συγκεκριμένη ανάρτηση του βουλευτή Πειραιά, Κώστα Κατσαφάδου

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί από πλευράς της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως εκφράστηκε και από το Δελτίου Τύπου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, με αφορμή μια ανάρτηση του βουλευτή Πειραιά, Κώστα Κατσαφάδου, αναφορικά με τη σύσκεψη που έγινε για τον τελικού του Super Cup στο “Γ. Καραϊσκάκης” στις 16 Αυγούστου.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής Πειραιά, Κώστας Κατσαφάδος, στη σχετική ανάρτησή του παρέλειψε να αναφέρεις ότι στη συγκεκριμένη σύσκεψη βρέθηκαν και άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δηλαδή οι Κώστας Βερνίκος και Βασίλης Βασιλειάδης, που εκπροσωπούσε τη διοίκηση του φαληρικού γηπέδου.

Το Δελτίου Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

“Έγινε χθες Πέμπτη 3 Αυγούστου μια συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αντικείμενο τον τελικό του UEFA Super Cup που διεξάγεται στις 16 Αυγούστου στο «Γεώργιος Καραισκάκης».

Στην συνάντηση αυτή πέρα από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή Πειραιά κ. Κώστα Κατσαφάδο και τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., παρέστησαν τα τρία μέρη που σύμφωνα με το μνημόνιο που έχει υπογραφεί διοργανώνουν τον τελικό.

Δηλαδή εκπρόσωποι της UEFA, εκπρόσωπος του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» (ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Σταδίου κ. Βασίλης Βασιλειάδης) και εκπρόσωπος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων κ. Κώστας Βερνίκος).

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Κατσαφάδος που εκλέγεται στον Πειραιά, δεν ανέφερε τους εκπροσώπους του «Γ. Καραϊσκάκης» και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην ενημέρωση που έκανε για την συνάντηση από τα social media.

Είναι ντροπιαστική αυτή η συμπεριφορά για κάποιον που έλκει την πολιτική του δύναμη και απολαμβάνει υπουργικούς θώκους με την υποστήριξη των Πειραιωτών.

Ελπίζουμε στο μέλλον να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του”.

Σημειώνεται ότι μετά από αυτή την αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Κώστας Κατσαφάδος τροποποίησε την ανάρτησή του και πρόσθεσε σε αυτήν τα ονόματα των εκπροσώπων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και του Σταδίου Καραϊσκάκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς