18.1 C
Athens

Χουάντσο: Έτσι με έπεισε ο Γιαννακόπουλος, οι οπαδοί του ΠΑΟ είναι οι καλύτεροι

Στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού στο YouTube μίλησε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Ισπανός έφτασε στη χώρα μας το απόγευμα της Τρίτης (1/8) και ξεναγήθηκε στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιώντας παράλληλα τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του τριφυλλιού.

Σε αυτές χαρακτήρισε τους οπαδούς της ομάδας ως τους καλύτερους που υπάρχουν, ενώ αποκάλυψε πως τον έπεισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να αφήσει το NBA και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω υπέροχα, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ανυπομονώ να παίξω εδώ, να δω τους οπαδούς να τρελαίνονται και απλά ν αγωνιστώ με αυτή την ομάδα. Αισθάνομαι ότι ο πρόεδρος θέλει να κερδίσει πάση θυσία κι αυτή η επιθυμία για τη νίκη με έκανε να επιστρέψω από το ΝΒΑ».

Για τον Εργκίν Αταμάν: «Είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Ξέρει πώς να κερδίζει. Ήταν σε πολύ καλές ομάδες με εξαιρετικές συνθήκες και νιώθω ότι θέλει να κερδίσει κι εδώ».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Νιώθω ότι αγαπούν την ομάδα. Την αγαπούν μέχρι θανάτου. Ακολουθούν την ομάδα οπουδήποτε, ό,τι κι αν γίνει. Αισθάνομαι ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι οπαδοί που υπάρχουν. Μπορείς να το καταλάβεις κι από το αεροδρόμιο. Νιώθω εξαιρετικά. Ακόμη κι όταν υπέγραψα, όλα τα μηνύματα κι η αγάπη που πήρα. Δεν είχα ποτέ ξανά κάτι τέτοιο σε όσες ομάδες αγωνίστηκα. Είναι κάτι που θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς