21 C
Athens

Ολυμπιακός: Στη Nova η θρυλική βραδιά του Βασίλη Σπανούλη

Από τη Nova θα μεταδοθεί η βραδιά που θα είναι αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη, όπου ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Στις 17 Σεπτεμβρίου το ΣΕΦ θα φορέσει τα γιορτινά του και θα τιμήσει τον Βασίλη Σπανούλη. Όσοι φίλοι των Ερυθρόλευκων δεν καταφέρουν να βρεθούν στις κερκίδες, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη μεγάλη αυτή βραδιά μέσα από τα κανάλια Novasports.

Αναλυτικά:

«H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει πως η μεγάλη βραδιά που διοργανώνει προς τιμήν του Θρύλου του Ελληνικού μπάσκετ, Βασίλη Σπανούλη, «The Night of the Legend» (17/09, 20:30) θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasport 4.

Μέσω της Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, οι φίλαθλοι που δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στο ΣΕΦ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το special event, κατά τη διάρκεια του οποίου θα αποσυρθεί η φανέλα του V-Span παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, καθώς και τον φιλικό αγώνα των νταμπλούχων Ελλάδας με μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, την Armani Milano.

To Novasports με την δημοσιογραφική του ομάδα θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα γίνουν στο παρκέ του ΣΕΦ προς τιμήν του σπουδαίου αθλητή που τίμησε το ελληνικό μπάσκετ, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Οι σπουδαιότερες στιγμές της εκδήλωσης, θα φιλοξενηθούν επίσης στο novasports.gr και στους επίσημους λογαριασμούς Novasports στα social media.

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς