14.8 C
Athens

Αλεξανδρόπουλος: Να ανταποδώσω στο γήπεδο την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού

Ο νεοαποκτηθείς ταλαντούχος μέσος του Ολυμπιακού υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις πως θέλει να δείξει στο γήπεδο τι είναι ικανός να κάνει για να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας του

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού από το απόγευμα της Πέμπτης (3/8), με τους Ερυθρόλευκους να εντάσσουν στο δυναμικό τους έναν πολύ ταλαντούχο διεθνή Έλληνα μέσο.

Αφού έστειλε το πρώτο του σύντομο μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη μεταγραφή του και στους στόχους που έχει θέσει ώστε να βοηθήσει τόσο την ομάδα του όσο και τον ίδιο σε ατομικό επίπεδο.

«Ευχαριστώ πολύ για όλη την υποδοχή. Νιώθω πολύ χαρούμενος και είμαι έτοιμος να δείξω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο και να το ευχαριστηθώ όπως κάνω πάντα. Οι προσωπικοί μου στόχοι να είμαι υγιής και να βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα και στις προπονήσεις και στους αγώνες. Να πετύχουμε τους ομαδικούς μας στόχους και να είμαι στην Εθνική ομάδα. Οι συμπαίκτες μου γνωρίζω πως έχουν κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, εγώ ήρθα τώρα.

Ήρθα να ενσωματωθώ άμεσα με την ομάδα και να κάνουμε ό,τι πρέπει για να προκριθεί ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι, δεν θέλω να πω πολλά, θέλω να δείξω την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου του Ολυμπιακού στο γήπεδο με τις εμφανίσεις μου και με την καθημερινότητά μου», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στο OlympiacosTV.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς