19 C
Athens

Ο Ουκρανός ακραίος Τίμοφι Πολιάν στο ρόστερ του Μίλωνα

Ο Τίμοφι Πολιάν είναι ο ξένος ακραίος που συμπληρώνει το παζλ του Μίλωνα για την επόμενη σεζόν (2023/24). Ο 25χρονος διεθνής Ουκρανός ακραίος (1,98μ.) ανακοινώθηκε από την ομάδα της Νέας Σμύρνης και θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Πέδρο Μολίνα υπό τις οδηγίες του Σάκη Ψάρρα.

Ο Τιμόφι έχει αποκτήσει μεγάλη διεθνή εμπειρία αγωνιζόμενος σε αρκετά ανταγωνιστικά πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο (Σλοβενία, Κροατία, Κίνα Αμπού Ντάμπι, Τουρκία) ενώ είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Ουκρανίας. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Μπελεντίγεσπορ.

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της αντρικής ομάδας βόλει του Μίλωνα και ελπίζω ότι μαζί με τους συμπαίκτες μου μπορούμε να επιτύχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρωπαική συμμετοχή μας.
Έχω ακούσει τόσα πολλά καλά λόγια για το club και τη δουλειά που γίνεται που ανυπομονώ για την έναρξη της νέας χρονιάς μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο διεθνής Ουκρανός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς