20.6 C
Athens

Conference League: Κρίνεται το ευρωπαϊκό μέλλον για ΠΑΟΚ και Άρη

Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης ετοιμάζονται για τις ρεβάνς τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, με τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων να αφήνουν ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση

Η μεγάλη ημέρα για τους ΠΑΟΚ και Άρη έφτασε, καθώς σήμερα (3/8) οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης ετοιμάζονται για τις ρεβάνς του δεύτερου προκριματικό γύρου του Conference League κόντρα σε Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Αραράτ αντίστοιχα.

Ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του και ταξιδεύει στο Ισραήλ για να διεκδικήσει μια πρόκριση που είναι εντελώς ανοιχτή μετά το 0-0 της Τούμπας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τραυματία Σάστρε, ενώ έχει και πάλι στη διάθεση του τους Ντάγκλας Αουγκούστο και Αντελίνο Βιεϊρίνια που απουσίασαν από το πρώτο παιχνίδι.

Οι Ισραηλινοί έχουν ανακοινώσει ήδη sold out για την αναμέτρηση, καθώς το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους της Μπεϊτάρ που πιστεύουν στην πρόκριση κόντρα στους Ασπρόμαυρους. Κάποια από αυτούς μάλιστα θέλησαν να… χαλάσουν τον ύπνο των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, ωστόσο συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Τρεις συλλήψεις οπαδών της Μπεϊτάρ, πέταξαν πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ

 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντάγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας

Από την άλλη ο Άρης έχει τη ρεβάνς στην έδρα του και θα προσπαθήσει με τη βοήθεια του κόσμου του να φτάσει στην πρόκριση. Το 1-1 του πρώτου αγώνα με την Αραράτ θα έδινε προβάδισμα πρόκρισης στους Θεσσαλονικείς μέχρι και λίγα χρόνια πριν που ίσχυε ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, ωστόσο στο σήμερα οι δύο ομάδες ξεκινάνε στον επαναληπτικό από την ίδια αφετηρία.

Ο Τόλης Τερζής περιμένει με αγωνία να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον, που στη χθεσινή (2/8) και τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα αποχώρησε με ενοχλήσεις.

Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να μην ανακοινώσει αποστολή για το παιχνίδι, ενώ μοναδική απουσία πέρα από το ερωτηματικό με την κατάσταση του Σουηδού, είναι αυτή του Μπράμπετς που είναι γνωστή εδώ και καιρό, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς