18.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Πετάει για Μόσχα την Πέμπτη ο Ρέαμπτσιουκ, οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με τη Σπαρτάκ

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρωσία, ο Ρέαμπτσιουκ πετάει την Πέμπτη στη Μόσχα για να υπογράψει στη Σπαρτάκ για 2+1 χρόνια - Ποιες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό

Κλείδωσε η μεταγραφή του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στη Σπαρτάκ Μόσχας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρωσία, ο Μολδαβός αμυντικός την Πέμπτη (3/8) θα πετάξει στη Ρωσία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του πρώην προπονητή του Βόλου, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ρέαμπτσιουκ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών (2+1 για την ακρίβεια) με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 2.000.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 6.000.000 ευρώ ενώ άλλο 1.000.000 ευρώ θα προστεθεί εφόσον επιτευχθούν συγκεκριμένοι όροι που έχουν μπει στη συμφωνία των δύο ομάδων. Πλέον, οι Ερυθρόλευκοι κινούνται για την απόκτηση αριστερού μπακ.

O 25χρονος διεθνής Μολδαβός αποχωρεί από τον Ολυμπιακό μετά από 2,5 χρόνια έχοντας καταγράψει 120 συμμετοχές με 3 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ πανηγύρισε και δύο πρωταθλήματα. Θυμίζουμε πως οι Ερυθρόλευκοι τον είχαν αποκτήσει αντί 2.000.000 ευρώ από την Πάσος Φερέιρα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς