19.9 C
Athens

Έσκασε η βόμβα Καρλίτος στη Λαμία

Τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της ανακοίνωσε η Λαμία. Οι Φθιώτες έκαναν δικό τους τον Καρλίτος, ο οποίος έφτασε στην πόλη, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο 33χρονος φορ επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από έναν χρόνο, όταν κι αποχώρησε για να υπογράψει στη Λέγκια Βαρσοβίας. Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού είχε σημειώσει 19 γκολ σε 69 παιχνίδια, ενώ στην καριέρα του μετρά 110 γκολ σε 330 αναμετρήσεις με όλες τις ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καρλίτος γνώρισε την αποθέωση κατά τη άφιξή του στη Λαμία.

«Για να είμαι ειλικρινής, αυτό που με έκανε να αποφασίσω να έρθω εδώ είναι ο πρόεδρος και όλα τα μέλη της ομάδας και η συμπεριφορά τους. Κάποιες φορές στην ζωή αυτό που μετράει είναι η συμπεριφορά και η αγάπη. Δεν θέλω να δώσω κάποια υπόσχεση γιατί η ζωή αλλάζει συνεχώς αυτό που έχω να πω είναι ότι ήρθα εδώ για να κάνω καλή δουλειά να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω κάθε Κυριακή το στάδιο να έχει περισσότερο κόσμο, να κάνουμε κάτι διαφορετικό να κάνουμε ένα βήμα μπροστά σε αυτό τον σύλλογο και ένα βήμα μπροστά στην λίγκα. Τα συναισθήματα μου είναι απίστευτα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Γιατί στο φινάλε είμαστε άνθρωποι και το να βλέπεις τόσο κόσμο εδώ να σε περιμένει είναι κάτι απίστευτο. Η οικογένεια μου είναι στην Ισπανία και σε λίγες εβδομάδες θα είναι εδώ μόλις τακτοποιηθούν οι λεπτομέρειες με το διαμέρισμα», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ισπανός επιθετικός.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 33χρονου Ισπανού επιθετικού Καρλίτος (Κάρλος Λόπεθ) ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας

Ο Καρλίτος γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1990 στο Αλικάντε της Ισπανίας και είχε την πρώτη επαγγελματική συμμετοχή του στην Τορεγιάνο σε ηλικία 19 ετών. Δύο χρόνια αργότερα μετακόμισε στην Οντίνιεντ και στα 22 έπαιξε στη ρωσική ομάδα β’ κατηγορίας Πετροτρέστ. Γύρισε στην Ισπανία το 2013 για λογαριασμό της Φουενλαμπράδα, ενώ το 2014 έπαιξε στη Νοβέλδα και όντας ο πρώτος σκόρερ, μέσα σε έξι μήνες πήρε μεταγραφή στην κυπριακή ομάδα β’ κατηγορίας Άρη Λεμεσού.

Το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στην Ισπανία για την Ελντένσε, ενώ ένα χρόνο αργότερα η Βιγιαρεάλ τον ενέταξε στη δεύτερη ομάδα της. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την πολωνική Βίσλα Κρακοβίας. Και εκεί με 24 γκολ σε μια σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος 2017-18, κορυφαίος επιθετικός της χρονιάς στην Πολωνία και πήρε τη μεταγραφή για την πρωταθλήτρια Λέγκια Βαρσοβίας.

Εκεί έβαλε 16 γκολ και ήταν ο τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος 2018-19. Στη συνέχεια άλλαξε ήπειρο και πήγε στα Εμιράτα για λογαριασμό της Αλ Ουάχντα. Εκεί έμεινε για τέσσερις μήνες οπότε και έλυσε το συμβόλαιό του για να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού με τον οποίο κατέγραψε 69 συμμετοχές πετυχαίνοντας 19 γκολ.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς