18.6 C
Athens

Οριστικά στην Μπριζ ο Ζινκερνάγκελ και στην Αντάλιασπορ ο Μπουτούτσι

Ο Ζινκερνάγκελ και ο Μπουτούτσι αποχωρούν από τον Ολυμπιακό και συνεχίζουν οριστικά την καριέρα τους σε Μπριζ και Αντάλιασπορ αντίστοιχα

Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονταν από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό, βρήκαν οριστικά τον νέο σταθμό της καριέρας τους στο εξωτερικό κι απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Ο πρώτος που θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας είναι ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ που έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπριζ και αναμένεται να υπογράψει για 2+1 χρόνια με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του ένα ποσό που μαζί με τα μπόνους θα φτάσει τα 3.000.000 ευρώ.

Ο διεθνής Δανός μεσοεπιθετικός δεν έπεισε στην προετοιμασία τον προπονητή του προερχόμενος από τον μονοετή δανεισμό του στη Σταντάρ Λιέγης με την οποία είχε εξαιρετική παρουσία. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού μέτρησε μόλις επτά συμμετοχές με απολογισμό δύο γκολ.

Την ίδια ώρα, ο Ζίμερ Μπουτούτσι υπογράφει στην Αντάλιασπορ κι επιστρέφει στην Τουρκία μετά από επτά μήνες.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο 27χρονος Κοσοβάρος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε αντί 1.000.000 ευρώ από την Κόνιασπορ αλλά έπαιξε μόλις 78′ – ερχόμενος από τον πάγκο – καταγράφοντας τρεις συμμετοχές.

Οι Ερυθρόλευκοι θα διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης και θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 500.000 ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς