18.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Τα εκατομμύρια της Σπαρτάκ για Ρέαμπτσιουκ και οι λάτιν επιλογές για τον φορ

Ο Μολδαβός μπακ ετοιμάζει βαλίτσες για Μόσχα σε ένα deal που θα αποφέρει καλά χρήματα στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις Λατίνων επιθετικών για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης

Ο Ολυμπιακός τρέχει για να καλύψει σημαντικά κενά του ρόστερ κι ενώ τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν πλησιάζουν.

Οι Ερυθρόλευκοι είδαν την περίπτωση Κένεντι να χάνεται λόγω των κακών ιατρικών εξετάσεων του Βραζιλιάνου εξτρέμ και οφείλουν πέρα από τις περιπτώσεις ενίσχυσης στην άμυνα να προχωρήσουν κι αυτές στην επίθεση, τόσο για τα άκρα όσο και για την κορυφή.

Παράλληλα, έχουν ανοιχτό και το παράθυρο των πωλήσεων με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ να είναι ο βασικός υποψήφιος για να φύγει από το Λιμάνι.

Ο Μολδαβός μπακ βρίσκεται εκτός ομάδας μετά από το σοβαρό πειθαρχικό του παράπτωμα να μιλήσει με την Σπαρτάκ πίσω από την πλάτη της ομάδας, με τους Ρώσους πάντως να προσφέρουν ένα αρκετά δελεαστικό πόσο κοντά στα έξι εκατομμύρια στον Ολυμπιακό για να τον κάνουν άμεσα δικό τους. Οι διαπραγματεύσεις είναι προχωρημένες και πλέον αποτελεί θέμα χρόνου ο παίκτης να ντυθεί στα κόκκινα χρώματα της Σπαρτάκ Μόσχας.

Σε ο, τι αφορά στο φλέγον ζήτημα του φορ, ο Ολυμπιακός εξετάζει αρκετές περιπτώσεις κυρίως από την αγορά της Λατινικής Αμερικής για να πλαισιώσει τον Ελ Αραμπί με έναν σκόρερ ολκής.

Το όνομα του Μπορέ υπάρχει ακόμα στο προσκήνιο, αν και ο ανταγωνισμός από άλλες ομάδες της Ευρώπης είναι μεγάλος, ενώ μια νέα περίπτωση επιθετικού που ήρθε να προστεθεί στη μακρά ερυθρόλευκη λίστα είναι αυτή του Λουτσιάνο Βιέτο, ο οποίος αποχωρεί μετά από μια τριετία από τα γήπεδα της Σαουδικής Αραβίας και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Πρόκειται για δύο λάτιν περιπτώσεις που εξετάζονται αλλά δεν έχουν προχωρήσει ακόμα στο επόμενο στάδιο των επαφών, με τους Κορδόν και Μαρτίνεθ να είναι υπομονετικοί και προσεκτικοί στην έρευνα τους ώστε να βρεθεί η κατάλληλη λύση, έστω κι αργά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς