18.2 C
Athens

Παναθηναϊκός: Ημέρα… ομίλων για τους Πράσινους

Η ημέρα της ρεβάνς με την Ντνίπρο έφτασε για τον Παναθηναϊκό, που θέλει να σφραγίσει την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League και μαζί την παρουσία του στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Λίγες ώρες έμειναν (20:30) για το τριφύλλι, που με σύμμαχο το 1-3 του πρώτου αγώνα υποδέχεται την Ντνίπρο για να σφραγίσει την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League όπου θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ.

Αυτό είναι από μόνο του ισχυρό κίνητρο, ωστόσο το κάνει ακόμη μεγαλύτερο το γεγονός πως αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει και υπερασπιστεί το υπέρ του σκορ από τον πρώτο αγώνα θα εξασφαλίσει την είσοδο του στους ομίλους του Conference League.

Μοναδικό πρόβλημα για τους Πράσινους είναι αυτό του Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα κόντρα στους Ουκρανούς και τη θέση του πήρε ο Γεντβάι, που θα ξεκινήσει και σήμερα δίπλα στον Μάγκνουσον.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε από την πρώτη αναμέτρηση ένα επίπεδο πάνω από την Ντνίπρο και το μόνο που έχει να κάνει σήμερα είναι να τελειώσει τη δουλειά στην έδρα της.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς