16.7 C
Athens

Ο Φαν Ντάικ νέος πρώτος αρχηγός της Λίβερπουλ, ακολουθεί στην ιεραρχία ο Άρνολντ

Η Λίβερπουλ όρισε τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ ως αρχηγό της ομάδας, με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ να αναλαμβάνει τον ρόλο του δεύτερου «κάπτεν» των Ρεντς, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Premier League τη Δευτέρα (31/7).

Ο 32χρονος Φαν Ντάικ που είχε ήδη το περιβραχιόνιο και στην Εθνική ομάδα της Ολλανδίας, θα αντικαταστήσει τον Τζόρνταν Χέντερσον, καθώς ο Άγγλος μέσος αποχώρησε για τη σαουδαραβική Αλ-Ετιφάκ έπειτα από 12 χρόνια στο Άνφιλντ.

Ο Ολλανδός στόπερ έχει καταγράψει 222 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λίβερπουλ, απ’ την ημέρα που «μετακόμισε» στην ομάδα του λιμανιού απ’ την Σαουθάμπτον το 2019.

«Είναι μια μέρα μεγάλης περηφάνιας για μένα, για τη γυναίκα μου, για τα παιδιά μου, την οικογένειά μου. Ήταν ένα ιδιαίτερο συναίσθημα και δεν μπορώ να το περιγράψω πραγματικά. Αλλά είναι κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά, πολύ περήφανος» ανέφερε ο Φαν Ντάικ σε δήλωσή του.

«Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου και ό,τι μπορώ, για να κάνω τους πάντες περήφανους και χαρούμενους με εμένα και την ομάδα μας», πρόσθεσε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς