22.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι υψηλές απαιτήσεις της Ουρακάν για τον Χεζέ και το κεφάλαιο Σιώπης

Ο Ολυμπιακός αναζητά λύση για το κενό στα χαφ και εξακολουθεί να έχει στο κάδρο του τον αρχηγό της Ουρακάν - Τα αγκάθια που βάζει η αργεντίνικη ομάδα στις διαπραγματεύσεις και οι τουρκικές σειρήνες για Σιώπη

Ο Ολυμπιακός, μετά τον Ιμπόρα, δεδομένα θα κινηθεί και για την απόκτηση τουλάχιστον ενός ακόμη χαφ που θα προορίζεται για βασική επιλογή του ερυθρόλευκου ρόστερ της νέας σεζόν.

Σε αυτά τα πλαίσια οι Κορδόν και Ιγνάσιο Μαρτίνεθ ξεψαχνίζουν την ευρωπαϊκή αλλά και λατινοαμερικάνικη αγορά προκειμένου να βρουν την κατάλληλη λύση για μία κομβική θέση της ενδεκάδας.

Ο Σαντιάγκο Χεζέ που ανήκει στην Ουρακάν επανέρχεται στο προσκήνιο με βάση τα όσα γράφουν οι Αργεντίνοι και πρόκειται για μια δελεαστική αλλά και συνάμα δύσκολη περίπτωση. Κι αυτό γιατί η ομάδα του αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει από τώρα, ενώ στο τραπέζι φέρεται να έχει πείσει και το σενάριο της συνιδιοκτησίας.

Ο 21χρονος Αργεντινός χαφ βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων της Ευρώπης; και δείχνει να επιθυμεί την άμεση αποχώρηση του από την Ουρακάν, αν και ο ίδιος ξεκαθαρίζει με κάθε τρόπο ότι παραμένει προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ουρακάν που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Τη φετινή σεζόν μετράει ήδη 36 συμμετοχές με έξι γκολ στο πρωτάθλημα Αργεντινής και στα 21 του αποτελεί τον απόλυτο ηγέτη της Ουρακάν, κάτι που δείχνει πολλά για την ωριμότητα και το επίπεδο επαγγελματισμού του πάρα το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να τον έχει στα μεταγραφικά ραντάρ του αλλά παράλληλα εξετάζει κι άλλες πιο εφικτές και οικονομικές περιπτώσεις για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής.

Ο Μανώλης Σιώπης, που όπως γράφουν στην Τουρκία βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Τραμπζονσπόρ και επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στην Ελλάδα, για την ώρα δεν φαίνεται να απασχολεί τους Ερυθρόλευκους που κοιτούν κυρίως προς την ξένη αγορά για την ενίσχυση τους.

Πάντως, δεν παύει να αποτελεί μια αξιόπιστη και σίγουρα πιο φθηνή λύση, με τον Έλληνα διεθνή να έχει συνδεθεί με όλες τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, σύμφωνα πάντα με τα όσα μεταδίδουν οι Τούρκοι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς