22.4 C
Athens

Μάγκνουσον: Θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι με την Ντνίπρο γιατί μπορεί να μας τιμωρήσει

Σαν ένα παιχνίδι που ξεκινάει απ’ το… 0-0 (κι όχι με το αβαντάζ του 3-1 απ’ τον αγώνα στο Κόζιτσε) χαρακτήρισε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον την αυριανή (1/8, 20:30) ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο διεθνής Ισλανδός στόπερ εκπροσώπησε τους παίκτες του «τριφυλλιού» στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε για τη συγκέντρωση που πρέπει να δείξουν οι «πράσινοι» στο γήπεδο για να μην… τιμωρηθούν από τους Ουκρανούς.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Χόρντουρ Μάγκνουσον στη συνέντευξη Τύπου:

-Μετά το 3-1 στο Κόζιτσε, αυτό το σκορ σας έχει αποβάλλει το άγχος ή είστε το ίδιο «τσιτωμένοι» και ξεκινάτε το παιχνίδι σαν να είναι 0-0 το σκορ;

«Από τη δική μας πλευρά ως παίκτες ξέρουμε πως αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα. Για εμάς είναι 0-0 ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Θα έχουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας. Θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι γιατί ο αντίπαλος είναι μια επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να μας “τιμωρήσει” αν “κοιμηθούμε”».

-Ένα σχόλιο για τη συνεργασία σου με τον Γεντβάι από το περασμένο ματς;

«Δυστυχώς ο Μπαρτ τραυματίστηκε αρκετά νωρίς. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ευτυχώς ο Παναθηναϊκός έφερε έναν επίσης καλό παίκτη, οπότε είμαστε τέσσερις στόπερ που παλεύουμε για την ίδια θέση. Τον Γεντβάι τον ξέρω, έχουμε παίξει αντίπαλοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, όταν αγωνιστήκαμε εναντίον της Κροατίας.
Είναι ψηλός, γρήγορος και καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον όταν παίζουμε μαζί οι δύο μας, όπως γίνεται και με τον Μπαρτ. Ελπίζω και ο Μπαρτ να γίνει γρήγορα καλά και να είναι πίσω μαζί μας».

-Είσαι από πέρυσι στην ομάδα, έφτασε ένα βήμα από το πρωτάθλημα κι ενισχύθηκε φέτος. Που μπορεί να φτάσει η εφετινή προσπάθειά σας;

«Βρεθήκαμε κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Εγώ προσωπικά απογοητεύτηκα με την κατάληξη γιατί είχαμε μια καλή σεζόν. Αυτή τη χρονιά είμαι πολύ ικανοποιημένος, φέραμε εξαιρετικούς παίκτες. Αν τα πάμε καλά στην αρχή και συνεχίσουμε έτσι θα είναι δύσκολο να μας νικήσουν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς