14.8 C
Athens

Το απειλητικό μήνυμα της Παρί στον Εμπαπέ: «Αν μείνεις και δεν ανανεώσεις, δε θα ξαναπαίξεις»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ απασχολεί για ακόμη μία φορά την ποδοσφαιρική επικαιρότητα στην Ευρώπη, εξαιτίας της κόντρας του με την Παρί Σεν Ζερμέν και την άρνησή του να πάρει μεταγραφή, αλλά και να ανανεώσει.

Ο Γάλλος σταρ αρνήθηκε την πρόταση της Αλ Χιλάλ, έχοντας αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ το επόμενο καλοκαίρι, όταν θα έχει μείνει ελεύθερος από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Το σενάριο να χάσουν έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες ως ελεύθερο προκαλεί… φρίκη στους ανθρώπους της Παρί, που τον πιέζουν είτε να ανανεώσει είτε να βρει άμεσα ομάδα, ώστε να βάλει και αυτή χρήματα στα ταμεία της.

Αν στο τέλος της σημερινής ημέρας ο Εμπαπέ παραμείνει παίκτης της Παρί, την 1η Αυγούστου θα ξυπνήσει κατά 40 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος, όπως προβλέπεται από το συμβόλαιό του ως μπόνους αφοσίωσης!

Μάλιστα, η διοίκηση φαίνεται να τραβάει το σκοινί στα άκρα, καθώς όπως αναφέρει το Footmercato προσπαθεί να περάσει μέσα από τους κύκλους του συλλόγου το μήνυμα πως: «Αν μείνεις και δεν ανανεώσεις, δε θα ξαναπαίξεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς