18.6 C
Athens

Ο ερυθρόλευκος Έντι Τζόνσον… προξένεψε τον Ναν στον Ολυμπιακό: «Δεν θα βρει καλύτερα στην Ευρώπη»

Σκάουτερ για χάρη του αγαπημένου του Ολυμπιακού έγινε ο σπουδαίος Έντι Τζόνσον, που προσπαθεί να πείσει τον Ναν να πιάσει Λιμάνι με μια τρομερή ατάκα στο Twitter

Το ότι κυλάει ερυθρόλευκο αίμα στις φλέβες του σπουδαίου Έντι Τζόνσον είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Το ότι θα γινόταν και… σκάουτερ όμως για χάρη του αγαπημένου του Ολυμπιακού είναι κάτι που μάθαμε σήμερα.

Ο Αμερικανός πρώην άσος των Ερυθρολεύκων ζει από κοντά τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και φυσικά νοιάζεται ακόμα και τώρα τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έγραψε τη δική του ιστορία στα 90’s.

Με αφορμή δημοσιεύματα κυρίως στο Twitter που συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον NBAer, Κέντρικ Ναν, ο Τζόνσον πόσταρε κάτι για να πείσει τον συμπατριώτη του ότι “σαν τον Πειραιά δεν έχει πουθενά στην Ευρώπη”.

 

“Θα είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής του, μακριά από το NBA. Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα για να αγωνιστεί από τον Ολυμπιακό” έγραψε ο Τζόνσον, που εδώ και δύο δεκαετίες εργάζεται ως αναλυτής στους αγώνες των Φοίνιξ Σανς.

Ο Ναν έχει σημαντική καριέρα στο NBA και πλέον αναζητά την επόμενη πρόκληση της καριέρας του, που δεν αποκλείεται να τον φέρει στα παρκέ της Euroleague.

Συνολικά έχει 12.1 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ ανά 23.7 λεπτά σε 193 αγώνες κανονικών περιόδων με τους Χιτ, τους Λέικερς και τους Γουίζαρντς,

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς