23.2 C
Athens

Ξανά εκτός αποστολής στην Τράμπζονσπορ ο Σιώπης, επιθυμεί την επιστροφή του στην Ελλάδα

Η μπερδεμένη κατάσταση για την επόμενη σελίδα στην καριέρα του Μανώλη Σιώπη, ο οποίος βρίσκεται στα... σκοινιά με την διοίκηση της Τράμπζονσπορ και σκέφτεται έντονα την προοπτική επιστροφής στην ελληνική Super League

Ο Μανώλης Σιώπης τα έχει “χαλάσει” με τη διοίκηση της Τράμπζονσπορ, που μόνο τυχαία δεν επέλεξε τον Κουρμπέλη το φετινό καλοκαίρι γνωρίζοντας ότι αργά ή γρήγορα θα λύσει τη συνεργασία της με τον άλλοτε μέσο του Ολυμπιακού.

Ο Σιώπης επιθυμεί διακαώς εδώ και μέρες τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα, έχοντας αρκετά ψηλά ως επιλογή την επιστροφή στην ελληνική Super League, με Μπιέλιτσα να τον αφήνει εκτός αποστολής απο ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ, όπου αντιθέτως ξεκινούν βασικοί οι Μπακασέτας και Κουρμπέλης.

Ο πρόεδρος της ομάδας από την Τραπεζούντα έχει ξεκαθαρίσει εδώ και μέρες ότι ο Σιώπης θα πουληθεί μόνο για ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ, με το μεταγραφικό σίριαλ για την επόμενη σελίδα στην καριέρα του Έλληνα διεθνή χαφ να αποκτά… άγρια μορφή, από τη στιγμή που ο ίδιος μένει τόσο καιρό χωρίς ρυθμό, παιχνίδια αλλά και μέλλον στα πόδια του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς