21.7 C
Athens

Σουάρες: Η Ίντερ Μαϊάμι μίλησε με την Γκρέμιο και όχι μαζί μου

Οριστικό τέλος σε κάθε σενάριο στο να αγωνιστεί στην Ίντερ Μαϊάμι έβαλε ο Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός συνδέθηκε το προηγούμενο διάστημα με την ομάδα του MLS και μάλιστα πολλά δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει αρνηθεί πρόταση της. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί τους και πως η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε επαφές μόνο με την Γκρέμιο.

Επιπλέον πρόσθεσε πως θα αποχωρήσει από την ομάδα έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, καθώς αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα στο γόνατο. Μάλιστα αυτό το πρόβλημα ίσως τον αφήσει εκτός γηπέδων όταν και αποχωρήσει από την Γκρέμιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αισθάνομαι ότι τον επόμενο χρόνο δεν θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ εδώ, λόγω της φυσικής μου κατάστασης και των υψηλών απαιτήσεων του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, αυτός είναι κι ο λόγος που έχω μιλήσει με το σύλλογο σχετικά με το να τερματίσει το συμβόλαιό μου με τη Γκρέμιο έναν χρόνο νωρίτερα.

Θα μπορούσε να είναι τον Δεκέμβριο. Ο σύλλογος συμφώνησε και είμαι ευγνώμον γι’ αυτό. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να παίζω κάπου αλλού λόγω του χρόνιου θέματος με το γόνατό μου, για το οποίο γνωρίζετε. Θα ζητούσα από τους οπαδούς της Γκρέμιο να εκτιμήσουν ότι έχουν έναν 37χρονο παίκτη που πάντα παίζει παρόλο που πονάει πολύ στο γόνατό του. Αυτό είναι το μόνο που ζητάω.

Είμαι καλά ενημερωμένος ότι η Ίντερ Μαϊάμι μίλησε με τη Γκρέμιο κι ο σύλλογος τους είπε ότι έχω συμβόλαιο. Μπορώ να πω ότι η Ίντερ Μαϊάμι δεν έχει μιλήσει με εμένα»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς