18.6 C
Athens

Παναιτωλικός – Βόλος 1-1: Ο τραυματισμός του Πέδρο επισκίασε τα πάντα

Παναιτωλικός και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο μεταξύ τους φιλικό αγώνα, που δεν έγινε στην έδρα κανενός από τους δύο αντίπαλους αλλά στη… Λαμία.

Το παιχνίδι σκιάστηκε από τον τραυματισμό του Πέδρο στο γόνατο λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τους ανθρώπους της ομάδας του Αγρινίου να αγωνιούν για τον άσο τους.

Αφού ο Καπίνο απέκρουσε δύσκολα στο 11΄ σουτ του Άλχο, ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ δύο λεπτά αργότερα. Στο 13΄ ο Κρούζλιακ έκανε λάθος γύρισμα και ο καραδοκών Πέδρο έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε για το 1-0.

Οι Θεσσαλοί έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 79ο λεπτό, αλλά το φάουλ του Λούνα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά, η πίεση των τελευταίων λεπτών από την ομάδα της Μαγνησίας απέφερε την ισοφάριση, που σημειώθηκε στο 89΄ με τον Τάχατο από σέντρα του Καραγιάννη.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γκάμπριελ Σούρερ, ξεκίνησε με ενδεκάδα τους, Καπίνο, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Μαλή, Λιάβα, Τορεχόν, Τσιγγάρα, Ξενιτίδη, Μπουζούκη, Φ. Ντουάρτε, Πέδρο.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μπράτσος παρέταξε αρχική ενδεκάδα τους, Κόστιτς, Μύγα, Σιέλη, Κρούζλιακ, Λούνα, Κίτσοκ, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνη, Άλχο, Μωραΐτη, Μραζ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς