16.1 C
Athens

Πώς έγινε η συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού (vid)

Τις λεπτομέρειες από τη συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού το βράδυ της 19ης Ιουλίου, στο Ηράκλειο, δίνει το Cretalive.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί οπαδοί του Ολυμπιακού ξεκίνησαν από την περιοχή των Πατελών με προκαθορισμένους μάλιστα ρόλους κι επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο και δύο μηχανές.

Κινήθηκαν μέσα από το κέντρο του Ηρακλείου, σταμάτησαν για λίγο στην παραλιακή λεωφόρο και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τα Καμίνια.

Λίγο πριν τη συμπλοκή, οι οπαδοί του ΟΦΗ – προφανώς γνωρίζοντας για το ραντεβού – συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Αγ. Βαρβάρας στα Καμίνια και παρακολουθούσαν τα διερχόμενα οχήματα και τις δίκυκλες μοτοσικλέτες, αναμένοντας τους αντιπάλους τους…

Μάλιστα, ένας από αυτούς «περιπολούσε» την περιοχή με μοτοσικλέτα… Λίγο αργότερα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έφτασαν στην πλατεία και τότε ακολούθησε άγρια συμπλοκή.

Οι περισσότεροι οπαδοί είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ενώ ορισμένοι εξ αυτών κρατούσαν μεταλλικούς λοστούς και πυρσούς.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου οδηγήθηκαν στα ίχνη συνολικά 9 νεαρών, 6 του Ολυμπιακού και 3 του ΟΦΗ, τους οποίους και ταυτοποίησαν, ενώ έγιναν δύο συλλήψεις.

Η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων δραστών.

Δείτε βίντεο από το επεισόδιο:

ΠΗΓΗCretalive
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς