16.5 C
Athens

Ο Παναθηναϊκός κινείται αποφασιστικά για Μιχάιλιουκ

Οι Πράσινοι τα δίνουν όλα για να φέρουν στην Ελλάδα τον Ουκρανό σουτέρ - Τα δεδομένα για να προχωρήσει η περίπτωση του και το υψηλό κασέ του 26χρονου

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνεται για την περαιτέρω ενίσχυση της περιφέρειας του και έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Σβιάτοσλαβ Μιχάιλιουκ δείχνοντας αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την απόκτησή του.

Οι Πράσινοι μετά τις συμφωνίες με Χουάντσο Ερνάνγκομεθ και Μπαλτσερόφσκι στρέφουν την προσοχή τους στην περιφέρεια με τον Ουκρανό σουτέρ να είναι πρώτος στις επιλογές τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Παναθηναϊκός επιμένει εδώ και μέρες για να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Μιχάιλιουκ, ο οποίος εδώ και μια δεκαετία αγωνίζεται στο NBA και δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Δεδομένα το τριφύλλι θα χρειαστεί να φτάσει σε επίπεδα… Ερνάνγκομεθ στο οικονομικό κομμάτι για να φέρει στην Ελλάδα και τον Μιχάιλιουκ, το κασέ του οποίου αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Ο Ουκρανός άσος έχει 6.6 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 16.7 λεπτά σε 252 αγώνες κανονικών περιόδων με τους Λέικερς, τους Πίστονς, τους Θάντερ, τους Νικς και τους Χόρνετς, στους οποίους έκλεισε την περασμένη σεζόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς