21.5 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Άιντραχτ για τον Ραφαέλ Σάντος Μπορέ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού

Πρόταση στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού, Ραφαέλ Σάντος Μπορέ, έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αργεντινή.

Ο 27χρονος επιθετικός ανήκει τα τελευταία δύο χρόνια στη γερμανική ομάδα και η χρηματιστηριακή αξία του σύμφωνα με το transfermarkt ανέρχεται στα 9 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Σέζαρ Λουίς Μερλό, οι Αετοί είναι ανοιχτοί στο να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι από κάποια πρόταση. Ο ίδιος αναφέρει ότι η Λιόν παρακολουθεί στενά τον Κολομβιανό φορ, ωστόσο επίσημη πρόταση υπάρχει μόνο από πλευράς Ολυμπιακού.


Ο Μπορέ στο παρελθόν έχει περάσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης χωρίς να καταγράψει όμως κάποια συμμετοχή, αλλά και από τη Βιγιαρεάλ (ως δανεικός) όπου σε 30 εμφανίσεις μέτρησε 4 τέρματα και 2 ασίστ.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στη Ρίβερ Πλέιτ, εκεί που οι εμφανίσεις του τα τέσσερα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας (149 συμμετοχές, 56 γκολ και 18 ασίστ), του έδωσαν το «εισιτήριο» για την επιστροφή στην Ευρώπη.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 47 παιχνίδια, έχοντας 3 γκολ και 4 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς