14.8 C
Athens

Corriere della Sera: Η Αρμάνι δίνει 2,5 εκ. τον χρόνο στον Μίροτιτς

Το σίριαλ Μίροτιτς φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του. Δεν πρόκειται για πρόβλεψη αλλά για λογική διαπίστωση, από τη στιγμή που οι θέσεις στα ευρωπαϊκά ρόστερ κλείνουν. Η Αρμάνι Μιλάνο, ένας από τους πιθανότερους προορισμούς του Μαυροβούνιου εξαρχής, είναι αυτή τη στιγμή το απόλυτο φαβορί.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, η ιταλική ομάδα προσφέρει στον Μίροτιτς 5 εκ. ευρώ για δυο χρόνια. Όπως αντιλαμβάνεστε, τα ποσά που συζητούνται δεν έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες – αστρονομικές – απολαβές του 32χρονου σταρ στην Μπαρτσελόνα.

Πέραν της Αρμάνι, εξακολουθεί να ακούγεται η περίπτωση της Μονακό, ωστόσο θα μας επιτρέψετε να θεωρούμε μεγάλη έκπληξη ενδεχόμενη μετακίνηση του Μίροτιτς στο πριγκιπάτο. Όχι τόσο για οικονομικούς λόγους, αν και η Μονακό έχει ήδη ένα πανάκριβο ρόστερ, αλλά για αγωνιστικούς.

Με τους Τζον Μπράουν και Πετρ Κορνελί στο «4» οι Μονεγάσκοι εμφανίζονται πλήρεις στη συγκεκριμένη θέση και πολύ δύσκολα θα μπορούσαμε να φανταστούμε μια ακόμη προσθήκη όταν υπάρχουν ήδη δυο ποιοτικότατες λύσεις και μάλιστα με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς