24 C
Athens

Βλάχος: Γράφουμε ιστορία, μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή

Την πεποίθησή του πως η ελληνική ομάδα μπορεί να φτάσει στην κορυφή εξέφρασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής πόλο μετά την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Με μία απίστευτη εμφάνιση η Εθνική πόλο Ανδρών «πάτησε» τη Σερβία και πέταξε για τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Θοδωρής Βλάχος, ανέφερε χαρακτηριστικά «Γράφουμε ιστορία», ενώ αναφέρθηκε και στα όσα γίνονται στη χώρα μας εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους.

Αναλυτικά:

«Είμαστε διπλά χαρούμενοι που κάναμε τους Έλληνες χαρούμενους. Μόνο συλλυπητήρια μπορούμε να πούμε για τους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους και για ό,τι έχει συμβεί.

Γράφουμε ιστορία. Έχει να γραφτεί ακόμα μία σελίδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν εκπληκτικοί. Κάναμε πολλά πράγματα σωστά. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε. Νομίζουμε πως μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή. Αυτή τη φορά θα διαχειριστούμε καλύτερα τα συναισθήματά μας. Μας έφυγε ένα βάρος, η πρόκριση στο Παρίσι.

Στόχος είναι να διακριθούμε και στις επόμενες διοργανώσεις. Είναι η πνευματική προετοιμασία. Έδειξε η ομάδα από την αρχή του τουρνουά μέχρι τώρα πως ήταν μια γροθιά. Αυτό επιζητάμε και επιφυλασσόμαστε να το έχουμε για ακόμα ένα παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς