26.1 C
Athens

Ο Δ. Γιαννακόπουλος προανήγγειλε τη μεταγραφή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Με μία φωτογραφία σε Instagram story, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ουσιαστικά ανακοίνωσε το deal του Παναθηναϊκού με τον 27χρονο Ισπανό

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ καθώς ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προανήγγειλε τη μεταγραφή μέσω Instagram.

Χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Ισπανό, που όπως φαίνεται θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο 27χρονος (2,08μ.) πάουερ φόργουορντ ήταν εδώ και καιρό στη δεξαμενή των ελεύθερων από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και οι Πράσινοι ενέτειναν τις επαφές τους για να τον αποκτήσουν, ειδικά από τη στιγμή που δυσκολευόταν ο Ισπανός να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του με τρόπο που να τον ικανοποιεί.

Ο Χουάντσο βρέθηκε στην Εστουδιάντες από το 2016 και στη συνέχεια μετακόμισε στο NBA όπου έπαιξε σε Νάγκετς, Τίμπεργουλβς, Σέλτικς, Σπερς, Τζαζ και Ράπτορς με μέσο όρο 5 πόντων καθώς και 3,3 ριμπάουντ.

Με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις καθώς κατέκτησε χρυσά μετάλλια δίνοντας το παρών στο Παγκόσμιο της Κίνας το 2019, αλλά και στο Ευρωμπάσκετ του 2022 όπου αναδείχθηκε MVP στον τελικό με τη Γαλλία (27π. με 7/9 τρίποντα).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς