17.1 C
Athens

Προκριματικά Champions League: Ιστορική εξάρα του Άρη Λεμεσού στην Μπάτε, προβάδισμα πρόκρισης για Ράκοφ και Σέριφ

Ιστορική βραδιά ήταν η Τετάρτη (27/7) για τον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο, με τους πρωταθλητές στην παρθενική τους εμφάνιση στο Champions League να ισοπεδώνουν με 6-2 την Μπάτε Μπορίσοφ και να κάνουν ξεκάθαρο βήμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Το σκορ ήταν 3-0 στο ημίχρονο ενώ ο Γκομίς σκόραρε δύο τέρματα στον θρίαμβο των Κύπριων.

Η Ράκοφ των Γιάννη Παπανικολάου και Στράτου Σβάρνα (βασικοί με τον δεύτερο να έχει και ασίστ) πήρε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο μετά το 3-2 επί της Καραμπάγκ στην Πολωνία και μάλιστα με γκολ στο 90′.

Η Κλάκσβικ μετά τον θρίαμβο απέναντι στη Φερεντσβάρος, έμεινε στο 0-0 με τη Χάκεν στα Νησιά Φερόε και θα αναζητήσει νέα υπέρβαση στη ρεβάνς της Σουηδίας, ενώ η Λουντογκόρετς έμεινε στο 1-1 με την Ολίμπια στο Ράζγκραντ και καλείται να πραγματοποιήσει καλύτερη εμφάνιση στη Λιουμπλιάνα αν θέλει να προκριθεί στον 3ο προκριματικό του Champions League.

Η Σέριφ έκανε την έκπληξη επικρατώντας με 1-0 της Μακάμπι Χάιφα και πήρε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης, με τον Κώστα Αποστολάκη να αγωνίζεται βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς