26.1 C
Athens

Ο Ολυμπιακός αποσκοπεί σε κέρδη 5 εκατομμυρίων ευρώ για τους Ζινκερνάγκελ και Μπουτούτσι

Οι Πειραιώτες ψάχνονται για να ξεφορτωθούν από τα συμβόλαια του Κοσοβάρου και του Δανού εξτρέμ και δεν αποκλείεται να το καταφέρουν άμεσα βάζοντας ένα αρκετά καλό πόσο στα ταμεία τους

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Αυστρία, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τους διαθέσιμους παίκτες του ρόστερ.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό στους παίκτες που δεν υπολογίζει από εδώ και στο εξής.

Ανάμεσα σε αυτούς και οι Μπουτούτσι και Ζινκερνάγκελ, με τους Πειραιώτες να είναι ανοιχτοί σε προτάσεις τόσο για τον Κοσοβάρο όσο και για τον Δανό άσο.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, οι Ερυθρόλευκοι αξιώνουν ένα πόσο κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσουν με μεταγραφή τον Ζινκερνάγκελ, με τις Τραμπζονσπόρ, Μπριζ και Τζένοα να έχουν δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον αλλά να μην πλησιάζουν ακόμη αυτό το ποσό.

Τουρκικό ενδιαφέρον υπάρχει και για τον “κομμένο” Μπουτούτσι, που δεν έπεισε ότι μπορεί να κερδίσει θέση στο ρόστερ.

Πρόκειται για την Αντάλιασπορ, που σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται στη γείτονα χώρα βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό για την περίπτωση του Κοσοβάρου εξτρέμ δίχως να ξεκαθαρίζεται πάντως αν ψάχνεται για τον δανεισμό ή την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή.

Η αξία του Μπουτούτσι ανέρχεται στα 3.500.000 ευρώ, ο Ολυμπιακός το συζητά και για λιγότερα (περίπου 2) κι όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και για τις δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίες μπορεί να γεμίζουν από το πουθενά τα ερυθρόλευκα ταμεία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς