17.7 C
Athens

Με Φρέιρε και δύο επιστροφές η αποστολή του Ολυμπιακού για τα σπουδαία φιλικά κόντρα σε Ρέιντζερς και Νόριτς

Αυτή είναι η ανανεωμένη αποστολή του Ολυμπιακού για τα φιλικά με Ρέιντζερς και Νόριτς, με τον Αργεντινό στόπερ να μπαίνει άμεσα στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο Νικόλας Φρέιρε ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης από τον Ολυμπιακό και άμεσα ενσωματώθηκε στα πλάνα των Ερυθρολεύκων ογια τα σπουδαία φιλικά με Ρέιντζερς και Νόριτς.

Στην αποστολή των Πειραιωτών συμπεριλήφθηκαν επίσης και οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, που απουσίασαν από την προετοιμασία στην Αυστρία.

Εκτός έμειναν οι… κομμένοι εδώ και καιρό: Σισέ, Ζινκερνάγκελ, Μπουτούτσι, Κούντε, Ραντζέλοβιτς, Γκάρι Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Νταμπό, αλλά και οι τραυματίες Χασάν και Λάιντνερ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την αποστολή:

“Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τα δύο φιλικά που θα δώσει σε Σκωτία και Αγγλία με Ρέιντζερς (26/7, 21:45) και Νόριτς (29/7, 17:00), αντίστοιχα.

Μετά το τέλος του πρωινού προγράμματος της Τρίτης (25/7), που έγινε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο κ. Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε γνωστή την αποστολή.

Αυτή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Ουσ. Μπα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Φρέιρε, Ιμπόρα, Χουάνγκ, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Κίνι, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Τζολάκης, Βρουσάι”.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς