18.2 C
Athens

Βενιαμίν Αμπόση: Τα highlights από την εξαιρετική εμφάνιση του παίκτη του Ολυμπιακού κόντρα στη Δανία

Ο 17χρονος περιφερειακός του Ολυμπιακού έκανε θραύση με την εθνική Εφήβων απέναντι στη Δανία και έδειξε στο παρκέ ορισμένα από τα εξαιρετικά στοιχεία που διαθέτει

Ο Βενιαμίν Αμπόση ξεδίπλωσε το ταλέντο του στην άνετη νίκη της εθνικής Εφήβων κόντρα στη Δανία με 107-75 στη Σερβία, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη στην 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurobasket U18.

Ο ταλαντούχος περιφερειακός έκανε φέτος το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στη EuroLeague κι έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που φορά την ερυθρόλευκη φανέλα σε αγώνα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

 

Κόντρα στους Δανούς, ο Αμπόση έμεινε στο παρκέ για 23:22 κι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 16 πόντους (4/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/2 βολές), μάζεψε 7 ριμπάουντ (τα περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη από τις δύο ομάδες), και μοίρασε 4 ασίστ, έκανε μία τάπα ενώ υπέπεσε σε μόλις δύο λάθη (22 βαθμούς στην αξιολόγηση).

 

Συνολικά ο παίκτης του Ολυμπιακού έδειξε ξανά εξαιρετικά δείγματα γραφής με τη γαλανόλευκη και επιβεβαίωσε πειστικά πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του καθώς είναι μόλις 17 ετών.

Δείτε στα VIDEO που προηγήθηκαν και σε αυτά που ακολουθούν τις καλύτερες στιγμές του:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς